11mar
By: gykkenheimadmin På: marts 11, 2017 In: Lifestyle

Sponsoreret

Sponsoreret


På http://gag.dk/ kan du gå på opdagelse i over 8000 udklædninger og accessories. Du kan finde alt til fastelavn, karnevaller, halloween og temafester. De har komplette kostumer til enhver lejlighed, og du vil også kunne købe hatte, makeup, smykker og parykker til dit outfit, så du står kniv skarp og gennemført, når du skal til udklædnings arrangementer. Hvis du skal holde temafester, sælges der også dekoration og pynt, herunder balloner, guirlander og bånd, bl.a. til 20,50,60 og 80’er fester.  Hvis du ikke helt præcis ved, i hvilken retning, du skal gå, kan du samle inspiration ved at gå på opdagelse på deres forskellige underkategorier. Skal du være en smuk prinsesse, en farlig pirat, en basketball stjerne eller en discodanser, finder du det på gag.dk. Du kan sågar også få vilde kontaktlinser til at sætte prikken over i’et, og du vil ikke være til at kende!

Der er en overskuelig størrelses-guide på hjemmesiden, hvilket gør det let for den mindst garvede at finde frem til den helt korrekte størrelse. Der er ingen, der har sagt, det skal være svært at finde et sjovt og fantasifuldt kostume! På gag.dk er det super nemt og lige til, og du finder kostumet, dine venner sukker efter eller forundres over. – Hvis du er så heldig at have børn, der også skal klædes ud i løbet af året, er der også massere af børnekostumer.

Hvis du bestiller dit kostume på en hverdag senest kl 14, bliver kostumet sendt den samme dag, hvilket må siges at være enormt rart. Super hurtig og ordentlig levering er skønt!