22jun
By: gykkenheimadmin På: juni 22, 2017 In: Undervisning

Sponsoreret

Sponsoreret


Øse Efterskole ved Varde er en efterskole, der har fokus på de kreative fag. Efterskolen tilbyder linjerne: kunst, musik, teater og film, animation og it. Her er der fokus på den kreative udfoldelse, og eleverne har mulighed for at udvikle deres kreative kompetencer og interesser. 

Hvis du ønsker et kreativt efterskoleophold, så er Øse Efterskole en god mulighed. Efterskolen har stor fokus på kreativiteten og giver eleverne plads til at dyrke sine interesser og færdigheder. Efterskolen har plads til alle og har fokus på den individuelle udvikling.

Øse Efterskole i Jylland ligger i byen Varde og er en kreativ efterskole til dig, der ønsker at kombinere den boglige del af 9. -og 10. klasse på en kreativ efterskole. Efterskolen har fokus på linjerne film, animation og it, kunst, musik og teater. Du kan dyrke din indre Picasso eller din indre computernørd – Der er plads til alle. Øse Efterskole har stor fokus på at eleverne har det rart og trygt, og du er sikret venner for livet efter efterskoleopholdet. Opholdet vil være fyldt med nye indtryk, opgaver og en hverdag, der altid byder på nye oplevelser og indtryk. Efterskolen tilbyder et kreativt miljø, hvor alle samarbejder for at få det bedste resultat i sidste ende.