08sep
By: gykkenheimadmin På: september 8, 2017 In: Lifestyle

Sponsoreret

Sponsoreret


Når kroppen kronisk er hæmmet af skuldersmerter, så kan det påvirke livskvaliteten. For mange kan det være svært at finde en løsning, der én gang for alle letter smerterne, så man kan få en normal hverdag igen. Laserbehandling hos EPC Laser kan være løsningen på dit problem. 

Kroniske smerter i skulderen kan være meget ubehagelige at være udsat for. Smerterne kan komme af meget forskellige grunde, men fælles for dem alle er, at det kan påvirke arbejdet og fritiden. EPC laser er meget kompetente til at behandle smerter ved at bruge forskellige lasere. Når man får laserbehandling mod skuldersmerter, så bruges lasermodellen LLLT. LLLT står for Low Level Laser Treatment. Denne behandlingsform skyder lys partikler, også kaldet fotoner, imod huden. Det er med til at behandle det skadede område, så de skadede celler bliver stimulerede.

Laserbehandling skulder

Ved behandling hos en af EPC Lasers specialister, så kan de hjælpe dig med at blive smertefri efter nogle behandlinger. Behandlingen bliver altid tilpasset dine smerter og behov, og de tager altid udgangspunkt i, hvad du har af ønsker til behandlingsforløbet. Virkningen er til at mærke allerede efter 5 behandlinger og sommetider kan man mærke en stor forandring efter færre behandlinger. Hvis du ønsker at blive smertefri skal du derfor kontakte EPC Laser.