15sep
By: gykkenheimadmin På: september 15, 2017 In: Undervisning

Sponsoreret

Sponsoreret


Det kan være svært for nogle unge at klare en studentereksamen uden hjælp. Det er derfor vigtigt, at disse unge får den opmærksomhed, som de behøver, så de kan få de bedste fremtidige muligheder. Derfor tilbyder nogle uddannelsesinstitutioner specialuddannelser,  hvor der er fokus på disse unge, så de kan få hjælp og i sidste ende at få sit eksamensbevis. 

Alle fortjener at få en god uddannelse, men det er desværre ikke alle, der har de bedste forudsætninger for at gennemføre en studentereksamen. Derfor tilbyder Gentofte Studenterkursus en 3-årig HF uddannelse, hvor man har mulighed for at bruge ekstra tid på at fordybe sig i de forskellige fag. HF uddannelsen er et særligt tilbud til elever, der har brug for at have tre år til at tage en hf-uddannelse. Eleverne skal dokumentere at de har behov for ekstra tid til skolegangen, og det er derfor ikke en mulighed for alle.

Uddannelsen er lektiefri og det gør hverdagen mere overskuelig for mange af eleverne. Der er sat tid af til at lave lektierne i bestemte fag, og her får eleverne alt den hjælp, som de behøver for at lære noget af afleveringerne. HF hos Gentofte Studenterkursus har fokus på den individuelles niveau, så alle får noget ud af undervisningen.