25jan
By: gykkenheimadmin På: januar 25, 2018 In: Praktisk

Sponsoreret

Sponsoreret

Har du et autoværksted eller en stor garage og mangler du en autolift, så kan du finde mange gode modeller hos AJ Engros A/S. Virksomheden sælger kvalitetsprodukter til dit værksted, så du kan lave dit arbejde til perfektion.

Hvis du mangler en autolift til dit værksted, sælger AJ Engros både 1- og 2-søjlede autolifte, der passer til ethvert kvalitets værksted. Autoliftene er fremstillet i god kvalitet og passer til enten MC eller biler. Der er god mulighed for at finde netop den autolift, som du skal bruge.

Hvis man ejer eller arbejder på et autoværksted, kræver det at man har det rette udstyr. Man arbejder med mange tunge køretøjer, hvor man sommetider skal gå under de store biler, for at reparere på undersiden. Det er derfor yderst vigtigt, at værkstedet lever op til kravene for kvaliteten. Det ville være en sand katastrofe, hvis en medarbejder blev skadet på grund af den dårlige kvalitet af autoliftene på værkstedet.

Hvis du er i tvivl om hvilken lift, som du har brug for, skal du ikke tøve med at kontakte AJ Engros A/S. De er altid klar ved telefonen, så de kan guide dig til at træffe det rigtige valg, der sikre både dig og dine medarbejdere.