15apr
By: gykkenheimadmin På: april 15, 2018 In: Tech

Sponsoreret

Det er ikke hvilken som helst virksomhed, der kan bryste sig af Børsens eftertragtede prædikat som gazellevirksomhed to år i træk. Men det kan Flexfone, der leverer løsninger til virksomheder, der efterspørger fremtidens erhvervstelefoni. 

 

I Skanderborg er der godt gang i butikken hos Flexfone. Den danske virksomhed har mange års erfaring inden for telebranchen, og siden starten i 2011 har selskabet bygget en base op på 25.000 aktive brugere. 

 

Flexfone har oplevet stor succes, og derfor kan selskabet kalde sig for en såkaldt gazellevirksomhed, hvilket er et eftertragtet prædikat, som Børsen hvert år leverer. 

 

Både i 2016 og 2017 stod Flexfone på Børsens liste over gazellevirksomheder, og for at stå på den liste kræver det, at man har haft positiv vækst hvert år i løbet af fire år og samlet set har mindst fordoblet sin omsætning på de fire år. 

 

Flexfone leverer blandt andet en hosted PBX og Cloud telefoniløsning til erhverv, hvilket gør hverdagen nemmere for mange virksomheder. Produktet indeholder et hav af funktioner, og hvis du vil vide mere om dine muligheder for at blive en af de mange glade kunder hos Flexfone, finder  her en Flexfone forhandler, der hjælper dig med at komme i gang.