27maj
By: gykkenheimadmin På: maj 27, 2018 In: Praktisk

Sponsoreret

Du kan mindske både smerter i knæ og hofter, og så kan du samtidigt udfordre din balance. Ergopartners balancebræt hjælper dig igennem de lange arbejdsdage.

 

Har du et arbejde, hvor du står meget igennem en hel dag? Et Back App balancebræt hjælper dig til at stå og balancere behageligt på kontoret hele dagen lang, og så udfordrer det også dine muskler i både ankler, lægmuskler, knæ og hofter.

Et ergonomisk balancebræt skaber mere aktivitet og variation end en aflastningsmåtte. Så hvis du gerne vil mindske smerter i knæ og hofter når du står og samtidig udfordre din balance, så kan du med fordel prøve Ergopartners ergonomiske balancebrædder.

Hvis du køber Back App 360 balancebrættet får du både diverse øvelser ved hjælp af gummiringen under brættet, du får et justerbart bræt, der passer til dit behov, du får aktiveret din kernemuskulatur, så du forebygger skader, og så kan du fremskynde et vægttab, da du forbrænder mere ved at stå op. Desuden øges din blodcirkulation, og det medvirker, at din koncentration bliver bedre.

Der er altså mange gode grunde til at anskaffe sig et balancebræt fra Ergopartner, der arbejder for bedre ergonomi på kontoret.