28maj
By: gykkenheimadmin På: maj 28, 2018 In: Fashion

Sponsoreret

Du kan finde alt, hvad hjertet begærer, inden for både accessories, belysning og småmøbler i høj kvalitet hos webshoppen applicata.dk. Her er stilen lys, enkel og nordisk.

Skandinaviske designs er at finde i hele verden, fordi det lyse, nordiske og enkle design er blevet utrolig populært. Hvis du også kunne tænke dig at give dit hjem et nordisk præg, så tag et kig forbi Applicata, der har et stort udvalg af skandinaviske designs inden for både accessories, belysning og småmøbler.

Du kan for eksempel finde smukke knager af mange forskellige slags. Knager er ikke blot et praktisk ting, de kan faktisk også gøres rigtig pæne og stilfulde, hvis man vælger de rigtige slags. Du kan blandt andet finde de flotte knager fra HANG, der er minimalistiske i sit udtryk og passer godt ind i det rum, hvor der er behov for design og funktionalitet. HANG er lavet i eg og passer perfekt ind i både køkken, bade-, børne- og soveværelse. Tilføj hygge til rummet med HANG.  Der er 3 knager i en æske. 

Kombinationen af træ og farver er populær, og applicata.dk har et stort udvalg af alskens produkter med den kombination. Så hvis du mangler et nordisk præg på dit hjem, så find lige præcis det design, du er vild med hos Applicata.