15jul
By: gykkenheimadmin På: juli 15, 2018 In: Lifestyle

Sponsoreret

Bøvler du også med at kunne falde søvn på disse varme og lyse sommeraftner, og vågner du tidligt, fordi solen står op før nogen andre? Så skulle du måske overveje at få dig et gardin, og Gardinstudiet hjælper dig gerne med at lave et efter lige præcis de mål, som dit vindue har.

Har du brug for nye gardiner efter mål? Gardinstudiet sælger alle typer gardiner i Aarhus både til private men også til erhvervsbrug og de hjælper hellere end gerne med både at tage mål til gardinerne og med at sætte dem op.

Gardiner kan købes i de fleste bygge- og boligmarkeder, men det er sjældent, at de standardmål, de fleste gardiner bliver lavet efter, passer helt til vinduernes egentlige størrelse. Men hvis du i stedet får lavet gardiner efter mål, så får du nogle, der passer fuldstændig til dine vinduer, og det kan Gardinstudiet hjælpe dig med.

Så hvis du sender en beskrivelse af den opgave, du vil have dem til at alle, så kan du bestille en gratis opmåling, hvor de kommer forbi med gardinbussen, sådan at du kan se de forskellige gardiner og se, om de passer ind hos dig. Du får endda 30% rabat på gardinerne, hvis du bestiller den gratis opmåling.