31jul
By: gykkenheimadmin På: juli 31, 2018 In: Tech

Sponsoreret

Hvis du er en af dem, der står og skal sælge dit hus og gerne vil tegne en ejerskifteforsikring, så skal du både have en tilstandsrapport og en elrapport, der gør rede for din boligs elektriske installationers tilstand og lovlighed. Det hjælper mk byg consult dig gerne med.

Hvad enten det er dit parcelhus, dit sommerhus eller din ejerlejlighed, du står og skal sælge, så er det vigtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport, som er et dokument, der beskriver bygningens faktiske tilstand, hvis man gerne vil tegne en ejerskifteforsikring. En sådan forsikring dækker over eventuelle skader i boligen, køber ikke kendte til, så du som sælger er frigjort for ukendte udgifter i ti år.

Derudover skal du også have foretaget et el-eftersyn, hvor der bliver udarbejdet en rapport over dine elektriske installationers tilstand og lovlighed. Hos mk byg consult tilbyder de at udarbejde en tilstandsrapport og en el rapport på din bolig, så du kan frigøres for efterfølgende eventuelle udgifter, der ikke anføres i tilstandsrapporten. Når du har fået foretaget et el-eftersyn og har fået udarbejdet en el-rapport, er den gældende i 12 måneder.

Det er dig som sælger, der skal sørge for at bestille disse rapporter. Mk byg consult har mere end 20 års erfaring i branchen, så her er du sikret grundighed og kvalitet.