01sep
By: gykkenheimadmin På: september 1, 2018 In: Praktisk

Sponsoreret

40 års erfaring som virksomhed betyder kort og godt, at man er dygtig til sit fag og kan mestre mange specialer inden for området. Sigma er en moderne fabrik, der gennem de sidste 40 år har stor erfaring med glade kunder efter en færdiggjort opgave.  

At arbejde ud fra målet om at skabe det aller bedste resultat på baggrund af kundens behov og ønsker såvel som den bedste økonomiske løsning for begge parter og et færdigt produkt, der er skabt med den bedste kvalitet; sådan er arbejdsmoralen og målsætningen på maskinfabrikken Sigma. Og værdierne er ikke til at rokke med!

Med en bred vifte af specialer som Laserskæring, rustfrie tanke, procesanlæg, mixere, rørværker og kompensatorer har maskinfabrikken Sigma i over 40 år arbejdet på, at udøve den aller bedste service til sine kunder. Maskinfabrikken kan uden tvivl mestre alle sine specialer.

Der er i øvrigt også en tegnestue knyttet til fabrikken. Her udarbejdes tegninger, beregninger og tilbud samt meget mere. Med et kreativt tegnestueteam i flokken kan kunden få alle sine ønsker opfyldt. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad tegnestueteamet kan trylle frem.

I Kalkulation & Construction afdelingen arbejdes der blandt andet 3D CAD programmer. Disse programmer muliggør fremstilling af en specifik konstruktion til kunden. Så det er moderne løsninger, der er at finde på denne maskinfabrik ved Kolding, Vejle og Fredericia. Sigma følger med tiden og udvikler sig hele tiden, så der er nye tilbud til kunderne.