10sep
By: gykkenheimadmin På: september 10, 2018 In: Lifestyle

Sponsoreret

Er den daglige tandbørstning ikke nok for din tandhygiejne, kan du benytte mundskyl. Hos 2SMILE finder du varianter, der hver har særlige egenskaber, der optimerer mundens friskhed.

Service og kvalitet

2SMILE ligger inde med et bredt sortiment af produkter, der plejer dine tænder. Både el-tandbørster og tilbehør er at finde, og uanset dine behov opnår du den bedste service, samtidig med at produkterne bliver leveret lige til døren. Et tæt samarbejde med tandlæger- og plejere sikrer kvalitet, så du uden bekymringer kan anvende både el-tandbørster og mundskyl.

Et bredt sortiment

Du finder mundskyl af forskellige mærker hos 2SMILE, og uanset hvad du vælger, så er de uden alkohol, og så giver de følelsen af frisk ånde. Der fås forskellige størrelser, så det er muligt at anvende den hjemme, men den er også let at medbringe på steder, der kræver lidt mere diskretion. Mundskyllen giver desuden stærkere tænder og emalje, der beskytter mod plak. Ligeledes genskaber flere af varianterne tændernes hvide farve, samtidig med at smagen er behagelig.

Nemt at holde munden ren

Uanset hvilken mundskyl du vælger, er den et godt supplement til tandbørstningen. De forskellige egenskaber og muligheder for at medbringe den overalt gør det let og overskueligt at opretholde mundens gode hygiejne.