14jan
By: gykkenheimadmin På: januar 14, 2019 In: Fashion, Lifestyle

Sponsoreret

Applicata møbler har et enkelt og stilfuldt design, der passer ind i ethvert moderne hjem. Derfor er det oplagt at tage et kig på produkterne, når du overvejer at udskifte møblerne i hjemmet.

Et godt håndværk

Størstedelen af applicatas produkter er lavet i træ. Møblerne produceres hos små familieejede virksomheder i Skandinavien, der tager sig godt af hvert enkelt produkt og ikke bare behandler det som på en stor fabrik, hvor hvert møbel er en del af en større produktion. For applicata er der fokus på det gode håndværk, hvilket også er lig med høj kvalitet. Møblerne fås i eg, der blandt andet er bejdset, oileret eller røget, og farverne er naturlige sammen med enkelte sorte, hvide og grå farver. De naturlige looks byder naturen ind i hjemmet, og de enkelte farver gør, at de passer til ethvert moderne hjem.

Byd naturen indenfor

Hos applicata finder du desuden et stort udvalg af ure, knager, vaser og plakater, og alle produkterne er der taget kærlig hånd om under produktionen. Når du køber applicata møbler, får du samtidig et glimt af den skandinaviske natur med ind i dit hjem. Hvis du ønsker nye, enkle og moderne møbler, er applicata et oplagt sted at søge.