16jan
By: gykkenheimadmin På: januar 16, 2019 In: Politik

Sponsoreret

I et land som Danmark, hvor vi har midlerne til at gøre en forskel, er det vigtigt at kunne udvælge nogle gode produkter som vi kan have i mange år, mens vi samtidigt passer godt på hinanden og på vores klode.

Du kan få alt sammen i en samlet pakke, hvis du vælger at købe jeans, der er produceret under ordentlige miljøregler, hvor vandet bliver genanvendt og renset. Forbruget er formindsket, men uden at gå på kompromis med kvaliteten af tøjet.

Hvis du også problemer med at finde bukserne der passer til netop din kropstype, så er det fordi du ikke har stiftet bekendtskab med dette brand endnu. Bessie Jeans er til den moderne kvinde som vægter gode pasformer og forskellighed højt. Alle kvinder kommer i forskellige størrelser og former, og derfor er der taget højde for diversiteten, når du skal handle bukser. Find størrelserne fra 26 til 36 tommer, med benlængder fra 30-34 afhængigt af modellen. Bessie jeans har til formål at give dig følelsen af eksklusivitet og frihed. Derudover ønsker de også at bukserne passer til alle kvinder uanset alder.

Dansk design når det er bedst

Oplev kernedanske designværdier så som: lethed, rolighed og hygge. Designet er simpelt og gennemarbejdet, med det gode håndværk er i fokus. Flyt dine standarder for din opfattelse af gode bukser og mærk kvaliteten i de funktionelle bukser fra Bessie Jeans. Dine nye go to bukser, venter på dig. Gå ikke glip af de forskellige farver og udforsk det allerede nu.