By: gykkenheimadmin På: februar 3, 2019 In: Praktisk

Sponsoreret

Du kan være nok så fiks på fingrene når du skiller din knallert eller scooter ad, hjemme i garagen, eller du kan være mekaniker, der dagligt skruer på motorcykler i din virksomhed? Problematikken vil være den samme, at det er mange skæve arbejdsstillinger du udsætter dig selv for, hvis du ikke har den rette lift. Selvfølgelig er belastningen størst hos mekanikeren, men uanset hvor ofte du reparerer motorcykler kan en motorcykellift være en god løsning, hvis du vil gøre det nemmere og mere sikkert at udføre dit arbejde.

Du kan få en lift til din motorcykel hos AJ Engros, der er en familiejet virksomhed med over 20 års erfaring i at lette arbejdet for værksteder hos både professionelle og hos gør-det-selv folk.

Med en motorcykel lift får du mulighed for, at løfte din motorcykel op, så du nemmere kan arbejde på den, uden at belaste ryggen i skæve arbejdsstillinger. Det er både muligt at få en mc lift til de store maskiner, men det kan også være en mulighed med en knallert lift eller scooter lift til garagen derhjemme.

Hensyn til sikkerhed

Alle motorcykellifte i AJ Engros’ sortiment er CE godkendte, så du er sikker på at liften er lovlig og passer til de danske sikkerhedshensyn.

De rigtige lifte vil gøre arbejdsdagen nemmere for medarbejderne, der kan indtage de bedst mulige arbejdsstillinger. Med de rigtige lifte får værkstedet også de bedst mulige resultater ud af arbejdet, uden at skulle gå på kompromis med, hvad menneskekroppen er indrettet til.