18feb
By: gykkenheimadmin På: februar 18, 2019 In: Lifestyle

Sponsoreret

Det har utrolig meget at sige for stemningen og hyggen derhjemme, hvordan belysningen i et rum er. Derfor kan det være en ide med hyggelige lyskilder for at skabe hygge derhjemme. Hos Rosborg Møbler finder du masser af fine lyskilder fra brandet &Tradition.

Hvis du har hyggelige og pæne lamper derhjemme, der giver et varmt og rart lys, så er du nærmest allerede sikret en hyggelig atmosfære. Rosborg Møbler fører et hav af mærker, der sælger forskelligt interiør og møbler. De har blandt andet masser af smukke lyskilder fra mærket &Tradition.

Det danske designfirma &tradition er etableret tilbage i 2010 med det bærende koncept, at tradition er bundet til innovation. Deres unikke og særprægede kollektioner af møbler og belysning spænder fra 1930’ernes stærke designprofiler og til morgendagens designtalenter. &tradition bygger bro mellem godt håndværk og nutidens skæve designtradition. Kollektionerne omfatter designs af både danske såvel som internationalt anerkendte designere.

Du kan blandt andet købe Blown, der er Samuel Wilkinson’s første lampe for danske &tradition. Lampet består af en utrolig smuk mundblæst glaspendel med quiltet mønster, der er inspireret af strukturen på et hindbær. Den kan både fås i gennemsigtigt glas og glas med sølvglas, og så kommer den også i en sandblæast hvid opal.