By: gykkenheimadmin På: februar 19, 2019 In: Praktisk

Sponsoreret

Plastplader kan beskytte et underlag og blive en slags gulv. Plastplader kan for eksempel benyttes til at etablere lovpligtige adgangs-veje på byggepladser og også til mange andre formål. Der kan være mange penge at spare på genetablering af arealer med plastkøreplader, som endvidere kan genanvendes fra det ene sted til det næste.

 

Plastplader kan findes i mange forskellige varianter, og egner sig til beskyttelse af bl.a.: terræn, græs, belægning, tag, gulv, facade. Da markedet for plastplader er enormt er hver model udviklet med forcer og egenskaber som gør dem til de bedst egnede til forskellige formål. Udover at plastkøreplader anvendes til beskyttelse af vidt forskellige typer af terræn, så har de også mange andre anvendelses muligheder. Du kan eksempelvis anvende dem som Stald-inventar ifm. både gulve og båse, Afskærmning af dyr eller magasiner, støbning af forme, afdækning ofm byggepladser og meget andet.

 

Plastkøreplader anvendes af både kommuner, institutioner, erhverv, landbrug og private og forhandles af maskinbutikken.dk. Som noget nyt hos netop Maskinbutikken kan kunder få deres firmas logo CNC-fræset i plastpladerne, så man på den måde kan gøre reklame og tage ansvar for jorden og vise verden hvem der er på færde.