22feb
By: gykkenheimadmin På: februar 22, 2019 In: Fashion

Sponsoreret

Rolex har i mange år, faktisk siden 1900-tallet fremstillet blandt verdens mest luksuriøse og eksklusive ure. Rolex har ligeledes været i spidsen for mekaniske urværker og respekteres verden over. Skaberen af mærket, Hans Wilsdorf, havde en klar vision om, hvad han ville opnå. Hans Wilsdorf grundlagde i 1905 et unikt firma i London, der specialiserede sig i timepiece distribution. Hans største drøm var at skabe et ur, du kunne bære på dit håndled. På daværende tidspunkt var armbåndsure ikke særlig præcise, men Wilsdorf havde en vision om, at urene ikke blot skulle være et luksuriøst tilbehør til brugerne, men også være en pålidelig metode til at fortælle tiden. I 1919 var Rolex vokset så meget, at det blev flyttet til Genève i Schweiz. I dag er Rolex blandt de mest kendte og eksklusive ur mærker, hvis ikke det mest kendte i verden.

Tid og kvalitet i verdensklasse

Rolex er kendt for deres klassiske, tidsløse og gennemarbejdede designs. Rolex-ure er forbundet med kvalitet, præcision og eksklusivitet, hvilket gør dem til et internationalt anerkendt symbol for succes og præstation. Urene er skabt til at holde igennem generationer, og føres videre til sønnen, barnebarnet eller andre nære mennesker i dit liv.

I sortimentet hos Rolex indgår højkvalificerede sports- og professionelle ure, som Submariner, Daytona og GMT-Master, hvorimod modeller som Datejust, Oyster Perpetual og Day-Date President går sig utrolig godt til klassiske formål. Rolex-urene passer perfekt til næsten alle livsstile, og hvert enkelte ur har sit specifikke formål og kvaliteter.

Køb dit Rolex her hos Swisstime.dk. Vi forhandler alle de ikoniske og velkendte modeller fra Rolex. I vores sortiment kan du finde alt fra Submariner, Yacht-Master, GMT Master II, Sea-Dweller Deepsea og meget mere. Har du problemer med at finde lige præcis det ur, som du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.