19mar
By: gykkenheimadmin På: marts 19, 2019 In: Sports

Sponsoreret

Kæmpemæssige luksushoteller tæt på kysten, fremragende badestrande, op mod 300 solskinsdage om året og golfbaner, der ligger som perler på en snor langs med kysten! De forhold har givet Belek regionen der er kendt som Den Tyrkiske Riviera æren af at være ‘Best European Golf Destination Award’ ifølge IAGTO, som er den internationale sammenslutning af golfrejsebureauer. 

Belek i Tyrkiet – et paradis for golfspillere og for solhungrende nordeuropæere – ligger ud til Middelhavet og er siden midten af 1980’erne blevet udviklet som turistdestination. Med hjælp fra den tyrkiske stat er der blevet skabt et yderst attraktivt feriemål som er blevet til et centrum for golfsportens udvikling i Tyrkiet, og som peakede med hæderen fra IAGTO i 2008.

Beleks golfbaner er i europæisk topklasse

Golfbanerne varierer mellem klassiske parkbaner skåret gennem de karakteristiske sydlandske pinjeskove og links- eller heatlandbaner, som leder tankerne hen på de bedste britiske baner. De fleste af Beleks golfbaner ligger i umiddelbar nærhed af hotellerne og shuttlebus services bringer dig til start på første tee.

Golfturismen er eksploderet i Belek-området, fordi det byder på nogle af Sydeuropas bedste golfbaner. Et skønt klima og optimale betingelser for anlæg af golfbaner har gennem årene tiltrukket nogle af verdens førende golfbanearkitekter, som hellere end gerne har villet sætte stregerne til nye golfresorts i området.

Der er mulighed for sjov og underholdning sammen med hele familien, selv hvis ikke alle spiller golf. Belek byder nemlig på jeep safari, vandsportsaktiviteter, udflugtsmuligheder til nationalparker med imponerende vandfald, thermiske bade i Pamukkale og meget mere.