By: gykkenheimadmin På: marts 20, 2019 In: News, Praktisk

Sponsoreret

Hvis din virksomhed står over for et større og mere komplekst erhvervsbyggeri, så er det godt at vælge en entreprenør med stor erfaring og overskud til at have overblikket over jeres kommende byggeprojekt.

KG Hansen har mange års erfaring inden for større byggeprojekter. Med over hundrede års erfaring inden for entreprenørfaget og et væld af større, jyske byggeprojekter i rygsækken, så kan du og dit firma trygt og sikkert lade KG Hansen tage hånd om jeres erhvervsbyggeri.

KG Hansen-mentaliteten er og har altid været at holde sine aftaler i forhold til tid, pris og planen for byggeriet generelt. Stifteren, KG Hansen, var typen, der aldrig gik hjem, før tingene var som planlagt. Han ville personligt kunne stå inden for alt, hvad virksomheden udførte under sit lederskab af firmaet. Denne ånd har KG Hansens entreprenørfirma ført videre lige siden.

Billund Lufthavn, Lalandia i Billund, Haderslev Station, Vejle Politigård, Rådhuset i Billund Kommune og mange flere store bygninger er blot en lille håndfuld af mange store, komplekse erhvervsbyggerier, som KG Hansen har stået bag gennem tiderne. Byggerier, der vidner om et godt og professionelt stykke håndværk, faglighed, kreativitet og overskud.

Leverance til tiden

En aftale er en aftale også i byggebranchen. Selvfølgelig kan der komme nogle uforudsete udfordringer i forhold til vejrforhold, uheld med mere, men først og fremmest skal du kunne regne med datoen for et færdigt projekt. KG Hansen holder sine aftaler. Derfor kan du være sikker på at få leverance til tiden, hvis du vælger denne entreprenørvirksomhed som leder af dit erhvervsbyggeri.