By: gykkenheimadmin På: marts 22, 2019 In: Praktisk

Sponsoreret

Godt nyt til it-administratorer der gerne vil have mere ud af deres System Center. It-administration kan forenkles og administratorer kan få større kontrol over serverkraft og over de data de administrerer i skyen.

Med den rette Operations Management kan it-afdelingen opnå en større kontrol, fleksibilitet og effektivitet i arbejdet med virksomhedens it-løsninger og opbevaring af data.

Danske Proactive har udviklet en Operations Management Suite, som giver nye muligheder for avanceret administration på tværs af virksomhedens servere og cloud management. Suiten er udviklet til at arbejde sammen med dit nuværende System Center, så du bygger videre på de løsninger du allerede har indarbejdet i divers flows af data. Noget at det it-administratorer får mulighed for er at indsamle virksomhedens data på et sted, så medarbejderne kan søge på tværs af datakilder fra forskellige databaser og systemer i virksomheden. På den måde får virksomheden mere ud af sine data. Det bliver også muligt eller nemmere at identificere årsager til driftsproblemer.

Automatisering af driftsopgaver

Både indsamling af data og andre manuelle og hyppigt gentagne opgaver kan med Suiten blive automatiserede, så der netop ikke er tale om flere men færre it-opgaver. ProActive der udvikler Suiten lover mere effektiv og omkostningseffektiv hybrid cloud-management. Med Suiten får it-afdelingen også nogle gode redskaber til backup og integreret recovery, uanset hvor virksomhedens servere og applikationer er henne.

På alle data bliver det muligt at kvalitetschecke og at indsamle sikkerhedsrelaterede hændelser med meget præcise analyser som output. ProActive er et privatejet aktieselskab med hovedsæde på Frederiksberg og med kontorer også i Århus, Odense og Aalborg.