20apr
By: gykkenheimadmin På: april 20, 2019 In: Lifestyle

Sponsoreret

Den rigtige hækkeklipper kan spare dig for meget tid i haven. Tid, som du i stedet kan bruge på at nyde resultatet. Når du skal vælge din nye hækkeklipper, er den vigtigste overvejelse, om hækkeklipperen skal være med ledning, batteri eller køre på benzin. Alle tre typer har forskellige fordele og ulemper.

Hvilken model passer bedst til dig?

Hækkeklippere med ledning er praktiske til en mindre hæk. De er støjsvage, og løber selvsagt aldrig tør for strøm. Det kræver dog, at du har adgang til et strømudtag. Ulempen er, at du skal være opmærksom på ikke at klippe ledning over. Vælger du en hækkeklipper med batteri, får du en let maskine som nemt bruges i hele haven. Når du investerer i en hækkeklipper med batteri, vil det ofte være en fordel at tilkøbe et ekstra batteri.

Benzindrevne hækkeklippere har en kraftigere motor, og du er ikke begrænset af ledninger eller batterilevetid. De kan klare de fleste opgaver, og det er nemt at påfylde mere benzin. En benzindreven hækkeklipper vil dog være den af de tre varianter, som larmer mest. Skal hækken være klar til sommer? Køb en hækkeklipper hos PrimusDanmark.dk

Hvilken type hæk har du?

Hvis du er den heldige indehaver af en stor hæk, bør du overveje at vælge en hækkeklipper med en passende blad/knivlængde. Når du vælger en hækkeklipper med en større sværdlængde, går klipningen hurtigere, da hækkeklipperen selvsagt vil dække et større areal. Hvis du har en høj hæk, bør du overveje at vælge en hækkeklipper, som har en lav vægt. Dette gør det lettere at undgå dårlige arbejdsstillinger.