09jul
By: gykkenheimadmin På: juli 9, 2019 In: Mode

Sponsoreret

Der er ingen grund til at gå rundt og lede efter det perfekte design til din nye yndlingshoodie. Du kan nemlig lave det selv.

Når du har en personlig stil kan det være svært at finde netop det tøj, der lige passer til dig og din smag. Og hvis tøjet altid skal være uden tryk, kan det godt blive lidt kedeligt i længden.

Men nu kan simpelthen bare springe de mange klik rundt på modesiderne over, og i stedet klikke dig direkte ind på en hoodie med dit eget design. Her finder du et bredt udvalg af hoodies og sweatshirts, som du kan designe motiv og skrift på. Du bestemmer selv, om det skal være sjovt, smart eller stilet, og trykket kommer på din hoodie i en kvalitet, som ligner den i butikkerne.

Fuld tilfredshed når du er din egen designer

Hvis du vil designe en hoodie til dig selv, har du næsten uanede muligheder – er du mest til øko, har vi modeller til både ham og hende og mange forskellige farver, alt sammen fremstillet i økologiske materialer. Hvis du går efter pangfarverne, kan du vælge en hidsig gul, intens turkis eller en klassisk sweat i vild orange. På dem alle kan du placere både tekst og motiv som du synes – og hvis du har en sweatshirt allerede, som du gerne vil have tryk på, så kan det også lade sig gøre på shirtdesign.dk Kort sagt, så kan du nu opgradere din garderobe med en hoodie der falder HELT i din smag.