15jul
By: gykkenheimadmin På: juli 15, 2019 In: Lifestyle

Sponsoreret

En god kop kaffe kan altid bruges. Men hvordan skal den laves? For mange er det blevet vigtigt, at det går hurtigt, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Her er kapselmaskiner rigtig smarte, men hvilken type skal du vælge? Læs med her.

Kapselmaskiner kommer i mange forskellige typer og mærker, og det kan derfor være svært at vælge. Her kommer vi med 3 gode råd, når du skal vælge din nye kapselmaskine.

 

Hvilket mærke?

Dolce Gusto kapsler, Tassimo kapsler og Nescafé kapsler er nok de 3 mest kendte og også dem med med det største udvalg. Vælg det mærke med det udvalg og de maskiner, du synes bedst om. Det er lidt en smagssag. Nogle mærker laver kun kapsler til kaffe mens andre også producerer kapsler til kakao og te. Hvis du er til det, så er det selvfølgelig det, du skal vælge.

 

Hvad er dit behov?

Alt efter dit behov, kan du enten vælge en lille maskine eller en større maskine. Find en maskine, der passer til den mængde kaffe, du laver. Du skal også overveje, hvor mange ekstra features, der er vigtige for dig og eventuelt vælge dem fra, som du ikke har behov for.

 

Vedligehold din maskine

Selvom du måske ikke lige tænker på det, skal kapselmaskiner vedligeholdes ligesom alle andre maskiner. Derfor er det en god ide at afkalke maskinen. Du kan typisk se det, hvis strålen ned i glasset bliver svagere eller rammer i en anden retning. Afhængigt af brug så skal maskinen afkalkes 1 gang månedligt eller hver ca. hver 8 uge.