20aug
By: gykkenheimadmin På: august 20, 2019 In: Mode

Sponsoreret

Birkenstock hos Rabølsko er en populær sko, der er kendt verden over. Et unikt håndværk der er formet efter fødderne, giver en usammenlignelig komfort for hele kroppen.

Sko til hele familien

Hos Rabølsko finder du et stort og bredt sortiment af Birkenstock sandaler til både børn, kvinder og mænd. Sandalerne fås i et væld af modeller, hvor remmen går mellem tåen eller over foden eller som en kombination af de to. Derudover fås de i et hav af farver, blandt andet lyserød, kobber og grøn, eller de mere neutrale såsom lysebrune, mørkebrune og sorte. Den populære sko ses overalt på gaden, og den er både god til arbejde, fritid eller en strandtur.

Tysk kvalitet når det er bedst

Den tyske virksomhed fik sin begyndelse i 1774 af Johann Adam Birkenstock, og siden da har kun de bedste naturlige materialer været gode nok. Det helt særlige ved Birkenstock er fodsengen, der er anatomisk formet, der desuden er opfundet af virksomheden selv. Fodsengen gør, at når du træder, bliver din krop aflastet således, at vægten og belastningen fordeles rigtigt. Yderst på skoen er der en forhøjet sål, der beskytter dine tæer, ligesom de andre forhøjninger, der er med til at placere din fod rigtigt. Generelt er sålerne tilpasset til smalle og normale fodformer, men de forskellige remme gør det muligt at stramme og løsne skoen. Foruden den enestående komfort, er skoens materialer fra bæredygtige kilder, der alt sammen er grund til Birkenstocks store popularitet verden over.