27aug
By: gykkenheimadmin På: august 27, 2019 In: Lifestyle

Sponsoreret

Indimellem har dit hår brug for et fugtboost. Håret udsættes dagligt for ting, der beskadiger håret. Solens UV-stråler, varmebehandlinger og børstning sætter sit præg på håret. Et velnæret hår er et sundt hår, og dette booster uden tvivl selvtilliden. Men hvordan får du så et velplejet og naturligt hår? Det kan du læse meget mere om her, hvor vi giver dig tips til, hvordan du kan pleje og forkæle dit hår.

Vælg en god og plejende balsam

Hvis du har travlt i hverdagen, kan det være svært at finde tid til pleje af håret. Dog kan enhver afsætte tre minutter til det, ikke sandt? Ved blot at vælge en god og plejende balsam til dit hår kommer du rigtig langt. Din balsam bør være nærende, skånsom, effektiv og plejende. Maser din balsam ind i spidserne. Brug ikke for meget, da det kan tynge håret, som får det til at klaske. Lad din balsam sidde i tre minutter, og skyl godt efter.

Plej, og fugt med en hårkur

Alle hårtyper nyder godt af en hårkur. Hårkure giver nemlig intens pleje og fugt til både håret og hovedbunden. Anvend gerne en hårkur en til to gange ugentligt for at få de bedste resultater. Vask først håret to gange med shampoo, og skyl godt efter. Put derefter hårkuren i håret, og lad hårkuren sidde, som brugsanvisningen anbefaler. Skyl håret godt, og brug en balsam som afslutning, der selvfølgelig også skal skylles ud af håret igen. Du finder her gode hårkure, som virkelig plejer og forkæler dit hår.