08okt
By: gykkenheimadmin På: oktober 8, 2019 In: Lifestyle

Sponsoreret

Mangler du nogle gaveidéer til dine børn, uanset om det er drenge eller piger, så er du kommet det helt rette sted. Vi ved nemlig, hvad børn elsker at lege med.

Og det behøver ikke kun at være spil til computer eller PlayStation. Der findes nemlig et hav af muligheder for, at du kan give dine børn nogle gaver, som de kan blive mere aktive af. Eller måske lære noget nyt i legen.

Vi har her samlet tre seje gaveidéer, som du kan give til dine børn i fødselsdagsgave, julegave eller en anden festlig anledning.

  1. Skab leg med fokus på medborgerskab

Kan du give dine børn noget legetøj, hvor de kan lære om medborgerskab? Ja, det kan du rent faktisk. Med figurerne fra Paw Patrol, en animeret børneserie om hundehvalpe, der bliver vist på Nickelodeon, kan du lære dine børn om godt medborgerskab, herunder også sociale færdigheder og at løse problemer på en god måde. Se serien sammen med dine børn og leg med figurerne.

  1. Få sved på pande om sommeren

Dine børn får garanteret sved på panden, hvis du giver dem lejetøjsvåben fra Nerf. Men bare rolig, de skyder blot med bløde skumpile, så der er heldigvis ingen risiko for skader. Her er der garanti for sjove timer – ude som inde.

  1. Træn fantasien med magneter

En tredje af vores gaveidéer kunne være at købe magnetiske Magformers, hvor dine børn kan træne deres intelligens og fantasi, mens de bygger sjove og spændende ting. Magneterne kan kombineres på et utal af måder.