16nov
By: gykkenheimadmin På: november 16, 2019 In: Praktisk

Sponsoreret

Skal I til at udskifte skabene og synes i at de almindelige skoleskabe er ret kedelige og måske endda ret uinteressante at se på? Med de smarte og farverige skabe og lockers fra Kolon Total Inventar får skabene et helt nyt liv, og måske være med til at skabe nyt liv på jeres arbejdsplads?

Vi kender dem fra mange steder, fra forskellige institutioner, arbejdspladser og skoleskabe. Lockers, som altid ser ret kedelige ud. Kolon Total Inventar tilbyder speciel designede skabe som laves efter jeres specielle ønsker og mål.

Virksomheden Kolon Total Inventar startede helt tilbage i 1972 hvor virksomheden startede som en køkkenbutik, sidenhen har virksomheden vokset sig stor og udvikler nu specialdesignede skabe, til forskellige institutioner.

Høje krav til kvalitet og funktionalitet

Hos Kolon.dk prioriteres kvaliteten af de færdige skabe meget højt. Der stilles høje krav til det færdige produkt. Skabene er udviklet og designet så de er indeklimavenlige og de kræver derfor ingen vedligeholdelse.

Skabene fra Kolon Total Inventar kan bestilles med en anderledes front end den hvide vi er vant til at se på i virksomheden. De kan bestilles med påklistrede folier i forskellige farver, hvilket er med til at gøre dem mere spændende at se på og mere personlige for dem som skal bruge dem i deres dagligdag.

Som mange andre virksomheder i dag, passer Kolon Total Inventar også godt på vores miljø. Alle materialer hos Kolon Total Inventar overholder derfor samtlige gældende miljøkrav, så de kan være med til at reducerer udledningen af CO2.