27feb
By: gykkenheimadmin På: februar 27, 2020 In: Politik

Sponsoreret

Din gamle tørretumbler er i stykker, og nu har du brug for en ny. Eller måske er du lige flyttet i hus og skal for første gang investere i din helt egen tørretumbler. Her kommer det store spørgsmål så: hvad for en tørretumbler skal jeg vælge? Der findes overordnet set to forskellige muligheder. Du kan enten vælge en kondenstørretumbler eller en aftrækstørretumbler. Det hjælper vi dig med at finde svaret på her.

 

Hvad er en aftrækstørretumbler?
Vælger du en aftrækstørretumbler, bliver fugten fra dit vasketøj ledt væk fra selve maskinen og ud i det fri. Dette sker med hjælp fra et rør.

 

Hvad er en kondenstørretumbler?
Hvis du ender med at købe en kondenstørretumbler, bliver luften, som er fugtig og varm, kølet ned inde i selve tørretumbleren. Herefter bliver fugten opsamlet som vand i en beholder.

 

Skal jeg vælge den ene eller den anden mulighed?
De fleste vælger en kondenstørretumbler, da den i de fleste tilfælde er nemmest at placere i dit hjem. Her har du nemlig ikke brug for at montere aftræk, hvilket for nogle kan være et besværligt projekt. Men hvis du har mulighed for det, er der ikke noget galt med en aftrækstørretumbler.

 

I bund og grund er det blot vigtigt, at du er opmærksom på, at der er en god udluftning og ventilation i det rum, hvor du placerer din tørretumbler. Dette er vigtigt for indeklimaet i dit hjem, da der bliver opsamlet forholdsvis meget fugt i det rum, hvor du tørrer dit vasketøj.