31mar
By: gykkenheimadmin På: marts 31, 2020 In: Lifestyle

Sponsoreret

Din terrasse eller have kommer garanteret straks i brug, så snart de første varme solstråler viser sig.

Når det sker, er det dejligt at kunne sætte sig udenfor ved et bord for at nyde en kop kaffe eller et glas kølig vin. I Danmark indretter vi os tit med havemøbler på terrassen, men caféborde og matchende stole kan sætte et helt nyt præg på udearealet.

Vejrbestandige møbler

Vi ved alle sammen, at det danske sommervejr kan være en anelse ustabilt. Det er derfor en god idé at investere i vejrbestandige udemøbler, når udeområdet skal indrettes. Uanset om du er mest til træmøbler, metalmøbler eller plastikmøbler, kan de fås i en vejrbestandig version.

Din udendørs indretningsstil

Indendørs går du sikkert op i, hvilken indretningsstil der skal være i din bolig. Men hvad med den udendørs indretningsstil? Der er et hav af forskellige valgmuligheder, når du søger en bestemt indretningsstil på terrassen.
Du kan eksempelvis vælge et cafébord i vintage design, polyrattan caféborde eller andet. Hvert møbel vil skabe sin helt egen stemning og atmosfære.
Er du til træmøbler, kan træsorten skabe sit helt eget look. Find derfor ud af om du er til en mørk eller lys træsort, inden du giver dig i kast med at købe træmøbler.

Søg efter inspiration

Er du ikke helt sikker på, hvilken indretningsstil du ønsker, så søg efter inspiration hos de forskellige forhandlere af caféborde på internettet. Du kan for eksempel se mere her.