17apr
By: gykkenheimadmin På: april 17, 2020 In: Lifestyle

Sponsoreret

Hvis du er træt af at ryge, så er du absolut ikke den eneste. Der findes mange forskellige rygestopsmetoder, men en af de meget effektive er at udskifte smøgerne med e-cigaretter.

Rygning er ikke bare nikotin, det er forbundet med pauser på arbejdspladsen, sociale og hyggelige stunder til fester og og bestemte smøger på helt bestemte tidspunkter. Det er altså forbundet med noget positivt, og derfor er det så svært at stoppe. Det handler altså om at blive opmærksom på, hvad du egentlig forbinder med rygningen og de pauser, du tager, hver gang du ryger en cigaret. Find ud af, hvad du sætter pris på, og tænk så over, hvordan du kan erstatte cigaretterne uden at føle, at du mangler noget.

Hvis du tager et kig på https://www.elekcig.dk/, så finder du et hav af elektriske cigaretter samt en masse forskellige væsker, som kombineret giver rigtig mange forskellige muligheder for elektriske cigaretter. De kan nemt udskiftes med almindelige cigaretter, og du kan bruge dem i alle de samme situationer, hvor du normalt ville ryge, og det er derfor ikke vanerne, du skal ændre men blot hvad du putter i munden. Du kan få e-cigaretterne både med og uden nikotin, så alt efter om du er meget afhængig, kan du vælge det til eller fra. Du kan også få e-cigaretter med tobakssmag, hvilket vil gøre, at det minder mere om almindelige cigaretter, hvorfor afsavnet muligvis ikke vil være ligeså stort.