28apr
By: gykkenheimadmin På: april 28, 2020 In: Lifestyle

Sponsoreret

En babynest er et produkt, der er blevet utrolig populært i Danmark de seneste år. Babynesten som også bliver kaldt en babyrede, er ikke bare et modefænomen, som er markedsført af producenterne for at skabe salg. Det er for mange familier en uundværlig del af udstyret, når de har en kommende baby på vej eller måske allerede har født.

Undrer du dig – som flere andre – også over, hvad du skal bruge sådan en babynest til? Så skal du læse med her, hvor du kan blive klogere på, hvorfor du skal anskaffe dig en babynest eller give den i gave. Hos Parcellet.dk finder du alt til baby. Her kan du blandt andet også købe den populære babynest fra Filibabba.

1: Komfort

En babynest består af en tyk skummadras i bunden og har høje bløde, runde kanter, der nærmest omfavner din baby. Den bløde rede gør det samtidig mere komfortabelt for din baby end i for eksempel kravlegården, på sofaen, på gulvet eller sammen med jer inden i sengen, da de runde kanter giver en følelse af tryghed.

2: Genkendelighed

Udover at en babynest er blød og tryg at ligge i for barnet, så skaber du samtidig også en genkendelig base for din baby. Reden er nem at tage med på tur eller flytte fra rum til rum i hjemmet. Således skal dit barn ikke forholde sig til nye sovepladser – også selvom I er væk fra hjemmet.

3: Nakketræning

Når din baby skal lære at træne nakken og det at lægge på maven, er babynesten også uundværlig. Placer dit barn på maven med hovedet og armene hen over kanten. Det er vigtigt, at du lægger din baby i modsatte ende af snorene, der giver dig mulighed for at snøre babynesten sammen.

4: Tryghed

Babynesten kan også simulere den trygge følelse, som er kendt fra moderens mave, hvilket skaber nærhed og giver dit barn ro.

5: Puslepude

Når I er væk hjemmefra, kan babynesten bruges som puslepude. Igen er det genkendelighed for din baby. Hvis du skal bruge den som puslepude, er det af hygiejniske årsager en god idé at købe et ekstra lagen eller bruge en stofble.

6: Sikkerhed

Bruger du babynesten i sofaen eller i sengen, er du sikker på, at dit barn ikke falder ud over kanten.

7: Samsovning

Mange forældre ønsker at sove sammen med deres barn i dobbeltsengen. Men dette kan også skabe en vis usikkerhed i frygt for at komme til at trille over barnet i søvne. Med en babynest er barnet godt beskyttet med de høje og bløde kanter.