29apr
By: gykkenheimadmin På: april 29, 2020 In: Praktisk

Sponsoreret

For mange er foråret og sommeren nærmest en usynlig invitation til at gå i gang med alverdens udendørs projekter. Det kan være at lave en ny terrasse, en ny indkørsel eller en ny tilbygning til huset.

Hos PrimusDanmark kan du finde forskellige pladevibratorer, som alle kan hjælpe dig med at få et godt og stabilt udgangspunkt i dit gør det selv-arbejde. Find alle pladevibratorer her.

Hvad er en pladevibrator?

En pladevibrator er en maskine, der bruges til at stampe jord, løse sten og i nogle tilfælde løse asfalt sammen til et stabilt underlag. Når du laver en ny terrasse eller en ny indkørsel, er det meget vigtigt, at underlaget først er bearbejdet med en pladevibrator for at blive jævnt. Når underlaget er stabilt, vil din terrasse eller indkørsel også komme til at se meget flottere ud. Arbejdet bliver også mere holdbart i længden.

 

Skal du i gang med at anlægge en ny terrasse, skal du bruge en pladevibrator til to ting:

 

  • Den bruges til at jævne jorden, så terrassen eller indkørslen bliver stabil og helt plan
  • Når stenene er lagt, bruges den efterfølgende til at vibrere stenene på plads

 

Skal jeg bruge en pladevibrator til mit arbejde?

Du kan selvfølgelig godt undvære at bruge en pladevibrator til dit gør det selv projekt. Men det anbefales dog altid, at du bruger en for at få en helt plan flade og derfor et godt udgangspunkt, før du går i gang med at anlægge din nye terrasse eller indkørsel.