29apr
By: gykkenheimadmin På: april 29, 2020 In: Gadgets

Sponsoreret

Er du på udkig efter et pælebor, som du kan bruge til at grave dybe huller med et bestemt sted i haven? Måske til en stolpe til gyngestativet, eller til et nyt hegn rundt omkring huset?

Hos PrimusDanmark finder du et stort udvalg af pælebor, som enten er benzindrevet, eller som skal bruges pr. håndkraft.

 

Hvad er et pælebor?

Et pælebor kaldes også for et jordbor, og bruges særligt i de tilfælde, hvor det er nødvendigt med store huller. For eksempel hvis du skal lave et nyt hegn eller et nyt skur. Skal du i gang med at lave et nyt hegn, så er det især vigtigt, at pælene både er lodrette og at de står dybt nede i jorden. Hvis du ikke sørger for det, risikerer det at vælte, hvis det kommer til at storme.

 

Hvorfor skal du bruge et pælebor?

Et pælebor er godt at bruge, hvis du skal i gang med at grave små huller. For eksempel til et hegn som skal stå stabilt i jorden, også når det blæser. Du kan også sagtens grave et stort hul med en spade, men her er der risiko for, at den omkringliggende jord bliver ustabil. Et pælebor har den gode fordel, at det kan lave meget dybe huller med en lille diameter. Det betyder, at væggene omkring hullet forbliver solide, og derfor kommer pælene til at stå meget fast i jorden.

Hos PrimusDanmark.dk finder du forskellige pælebor, som både kan bruges til hobbybrug men også til professionelt brug. Også pælebor som bruges pr. håndkraft eller elektriske pælebor.