26okt
By: gykkenheimadmin På: oktober 26, 2020 In: Lifestyle, News, Politics

Sponsoreret

Hvis du har været udsat for en fejlbehandling, så kan du søge erstatning for en patientskade, og du kan få hjælp af advokatfirmaet Grotkjær og Elmstrøm til at få ansøgningen godkendt.

Der kan ind i mellem ske fejl i forbindelse med behandlinger på sygehuset. Det kan blandt andet være fejl i operationer, svigt i forbindelse med apparaturer, men det kan også ske som følge af en undersøgelse eller et brug af lægemiddel. Hvis du har været udsat for fejlbehandling af den ene eller anden slags, så er det muligt at søge erstatning for en patientskade, og det er det, man kalder patientskadeerstatning.

Der er dog det men, at patientskadesager og reglerne herom ofte er ret komplekse. Derfor kan det være en rigtig god idé at få en advokat til at føre din sag, så de dermed kan sikre, at alle relevante oplysninger medtages i din anmeldelse til Patienterstatningen, og at alle lægelige oplysninger, der er relevansen for sagen, indhentes og sendes med.

Grotkjær og Elmstrøm er et advokatfirma, der har et hold advokater til at rådgive dig til specifikt at få anerkendt din patientskade efter loven. Klage- og erstatningsloven, som gælder for området, har en række specifikke krav til anerkendelse, som skal være opfyldt for at din anmeldelse går igennem. Derfor er det en god idé at få en advokat til at gøre arbejdet, fordi de netop ved, hvilke lovregler, der skal argumenteres for, og dermed behøver du ikke sætte dig ind i detaljerne.