27nov
By: gykkenheimadmin På: november 27, 2020 In: Fashion, Mode, Praktisk

Sponsoreret

Står du for julegaver til de mindste i familien? Hos parcellet.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsbørnetøj, heriblandt fra Serendipity Organics, der sørger for, at de små bliver klædt økologisk på fra top til tå.

Gaver til de mindste

Er det store julegaveræs overstået, eller skal det netop til at begynde? For nogle kan det være et større projekt at komme i gang med, men parcellet.dk gør det nemt for dig. De har nemlig alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til babytøj- og udstyr. Søger du en gåvogn, børnebøger, badelegetøj, stofbleer, vikler eller varmt tøj til den kolde årstid? Parcellet.dk har det hele, så du kan få ordnet det store indkøb på én og samme side. Samtlige produkter fra webshoppen er i en uovertruffen kvalitet, og det gælder også for tøjet fra Serendipity Organics. 

Komfort og flotte designs

Serendipity Organics designer børnetøj i en skandinavisk og ren stil til børn i alderen 0 til 6 år. Derudover kan du også finde tøj til præmature børn, for det er vigtigt for brandet, at de mindste blandt os skal kunne holde varmen i kvalitetstøj. Derfor er tøjet 100 procent økologisk, og så er det GOTS certificeret, hvilket vil sige, at det fra produktionen og høst er kontrolleret for indholdsstoffer, og det giver dig en garanti for, at produktionen af børnetøjet både er miljømæssig og social ansvarlig. Der er ingen tvivl om, at Serendipity Organics går op i kvalitet og komfort, men også designet er vigtigt. Det ses ved de varme farver og flotte mønstre, der er helt perfekte til at holde de små varme gennem den kolde årstid.