27aug
By: gykkenheimadmin På: august 27, 2021 In: Praktisk

Sponsoreret

Er du på udkig efter et transport bord eller flere, så du og dine kolleger slipper for at løfte hvert enkelt bord til og fra møder, konferencer eller større events? Hos Zederkof finder du både borde og transportborde, så de nemt kan flyttes frem og tilbage.

Find alt til din virksomhed

Kender du Zederkof? Hvis ikke, er det på høje tid, i så fald du er ejer eller en del af en virksomhed inden for café-, restaurant- eller eventbranchen. På Zederkofs webshop finder du nemlig alt det, du skal bruge til virksomheder som disse, hvilket indebærer alt fra loungemøbler, caféborde og -stole, parasoller og bardiske til konferencestole, belysning, gulve og transportborde. Kort og godt, så er det hele samlet på én webshop, så du slipper for at skulle forbi mange forskellige butikker for at finde alt til din virksomhed. Udvalget af både møbler, inventar og isenkram er bredt, så mon ikke der er noget, der passer til virksomhedens stil og til de behov, der må være.

Til forskellige borde

Har du en eventvirksomhed, består det ofte blandt andet af borde, stole og festtelte. Nogle ting kan være tunge at løfte frem og tilbage, særligt hvis der er mange af dem, og det gælder blandt andet for borde. Netop derfor kan du få transportborde hos Zederkof. De har vogne i forskellige størrelser, så der er plads til flere størrelser borde. Der er også mulighed for at få transportborde til runde borde, cocktailborde, caféborde og konferenceborde, så der er rig mulighed for at finde den bedste løsning for transport af borde til din virksomhed.