25nov
By: gykkenheimadmin På: november 25, 2021 In: Gadgets

Sponsoreret

Når vinteren er overstået, vil du højst sandsynligt opleve, at dine fliser på terrassen er beskidte. Det kan endda også være, at dine fliser er fyldt med alger. Men det betyder ikke, at du nødvendigvis behøver at få hjælp fra en professionel, der kan rense dine fliser for dig.

Du kan nemlig selv rengøre dine fliser på terrassen på flere andre måder. Her finder du gode tips til at rense dine terrassefliser for alger. Forhåbentligt får du fine fliser af dette, så du rigtig kan nyde at sidde ude på terrassen i de varme måneder.

Brug knofedt

Først og fremmest kan du selv rense dine fliser med hjælp fra knofedt. Det er en yderst fin metode, der i mange tilfælde kan give gode resultater. Du kan regelmæssigt rense fliserne for alger og diverse snavs med noget vand og en kost. Derudover kan du prøve at slibe algerne væk med en kost og noget fugesand.

Vælg en kemisk algefjerner

En anden mulighed er, at du bruger en kemisk algefjerner. Algefjerneren vil løsne algerne på dine fliser, så du kan skylle dem væk med vand. Der findes en del forskellige algefjernere, som du selv kan købe.

Anvend en højtryksrenser

Sidst men ikke mindst kan du benytte dig af en højtryksrenser. En højtryksrenser er udstyret med en kraftig vandstråle, der effektivt fjerner diverse skidt og snavs samt alger. Dog er det vigtigt, at du gør dette yderst forsigtigt. Gør du det ikke forsigtigt, kan du ende med at skade overfladen.