30nov
By: gykkenheimadmin På: november 30, 2021 In: Lifestyle

Sponsoreret

Flere af os har i dag et hjemmekontor. Det er der mange årsager til. Det kan eksempelvis være på grund af, at du har din egen virksomhed eller fordi, at det er nødvendigt i forbindelse med dit arbejde. Men har du nogensinde tænkt over, hvordan lysforholdene er på dit hjemmekontor? 

Det er ikke sikkert, at du har tænkt over det. Men rent faktisk er det meget vigtigt, at du sørger for en optimal belysning. Arbejder du mange timer på dit hjemmekontor, kan en dårlig belysning nemlig føre til alt lige fra hovedpine, mindre energi, ineffektivitet og meget mere. 

Ønsker du at reducere dit elforbrug, kan du vælge at bruge LED-pærer i dine lamper på hjemmekontoret. Læs mere her om LED-pærer.

Det rette arbejdslys på dit skrivebord er vigtigt 

Langt størstedelen af dit arbejde foregår sikkert ved dit skrivebord foran computeren. Det er fokuseret arbejde, der kræver koncentration. Du har derfor brug for en lyskilde, der oplyser din arbejdsplads på bedste vis.  

Når du sidder ved dit skrivebord, bør du have en justerbar bordlampe. Med sådan en lampe kan du selv indstille lyset, så det rammer, hvor du har mest brug for det.

Få også styr på grundbelysningen

Det er ikke nok, at du har en justerbar bordlampe på dit skrivebord, når du arbejder. Du skal også have styr på grundbelysningen med en loftslampe. Det er specielt vigtigt at have grundbelysningen i orden, hvis du ikke har ret meget naturligt lys på dit kontor.