30dec
By: gykkenheimadmin På: december 30, 2021 In: Lifestyle

Sponsoreret

Mange virksomheder lever af at skyde nye produkter afsted hvert år. Det kan være store virksomheder, der sidder med flere forskellige afdelinger under samme hus, og derfor har fokus på alt, hvad der kan være af problemer, når man lancerer et nyt produkt.

Men hvis du sidder som selvstændig, eller ejer af en mindre virksomhed, kan det være en god idé at alliere sig med en tredjepartsvirksomhed med fokus på produkt design, så du ikke risikerer at udkomme med et ufærdigt produkt. Det er nemlig både pinligt og dyrt at skulle tilbagekalde produkter, på grund af fejl og mangler.

 

Sidder klar med brugere

En trejdepartsvirksomhed vil som regel have en større brugerbase tilgængelig, end dig selv. Derfor kan du undervejs i hele forløbet teste dit produkt af. Hvordan reagerer brugeren på det, de sidder med i hænderne?

Når du sammen med en produktdesigner har fået lavet en prototype på dit produkt, bliver produktet givet til potentielle brugere. Når de har brugt produktet, bliver der foretaget observationer og interviews for at eliminere eventuelle fejl, du selv kan have overset. Sådan sikrer du også hele tiden, at du ikke har forelsket dig i en dårlig idé, som du ender med at bruge mange penge på.

 

Strammer din produktrække op

Måske er du en af de erhvervsdrivende, der har en hel lagerhal fuld af forskellige produkter klar til at sælge. Det er godt. Så kan en trejdepart finde den røde tråd i dine produkter og nemmere udarbejde det næste. Men det er også her, at tredjeparten kan komme med mulige forslag på, hvordan man kan samle flere produkter i ét. Sådan undgår du at ende med kassevis af overflødige produkter.

En produktdesigners arbejde spænder vidt, og hvad du producerer, er derfor nærmest underordnet.