30dec
By: gykkenheimadmin På: december 30, 2021 In: Lifestyle

Sponsoreret

 

Har du fået en skade? En skade kan komme i alle livets dele. Det kan være en forkert tackling på fodboldbanen, en skade på arbejdet, en patientskade, eller du kan have været udsat for vold. Skader er aldrig sjove at få, men i nogle tilfælde kan der måske trods alt være en økonomisk gevinst at hente.

Hyr en advokat

Nu ligger du der på fortovet, og klamrer dig til en kantsten, men hvor skal du gå hen? Selvfølgelig ringer du til politiet, men de har ikke penge med i patruljebilen. Du skal ringe til en erstatningsadvokat.

At skulle få erstatning fra det offentlige er en lang rejse ind i den danske bureaukratijungle, og den jungle kræver altså eksperter i form af knivskarpe advokater, der kan svinge deres paragrafmachete igennem høje planter af teknikaliteter.

Hvis du er voldsoffer, kan det i særlig grad betale sig at få en advokat på sagen, der er lidt at tabe og meget at vinde. For voldsofre gælder det nemlig at alle udgifter dækkes.

Sørger for, at du får den rigtige pris

Som offer for en ulykke har du somme tider krav på en vis portion erstatning, men det krav bliver ikke altid mødt, når man som menigmand ikke ved, hvor man skal henvende sig. Det gør advokaten, derfor er dine chancer for fuld erstatning meget større sammen med en professionel.

Men er det ikke dyrt?

Mange mennesker forbinder en tur til advokaten med skjulte gebyrer og salærer, der pludselig viser sig på fakturaen. Men faktisk kan du hos langt de fleste advokathuse aftale en fast pris inden i begynder samarbejdet. Så er du sikker på ikke at blive taget ved næsen.

Det kan være gratis at ringe til en advokat, men dyrt at lade være.