10jan
By: gykkenheimadmin På: januar 10, 2022 In: Gadgets

Sponsoreret

Tillykke. Kalenderen tæller 2022, og du har besluttet dig, at det er på tide at kvitte smøgerne. Du har prøvet det før, men den her gang er utopien om en cold turkey lagt på hylden. Store livsomvæltninger kræver små skridt. Du har derfor besluttet, at det er tid til en E smøg.

 

Men som du nok allerede har opdaget, kan det første køb af en E smøg være en besværlig omgang. Det er en jungle derude, og de batteridrevne cigaretter fås i et hav af former, farver og priser. Så hvordan griber man sit første køb ad? Her får du et par tips eller tre til at komme godt fra start, mod dit nye dampeventyr.

 

Forstå din E smøg

Inden du går i gang, er det vigtigt at vide, hvad en E smøg egentlig er. Som hovedregel består en E smøg af tre dele: et batteri, en tank og en coil. I Tanken kommer man væsken eller E juicen i, som både kan være med og uden nikotin. Nogle er tynde som kuglepenne og andre er store som blokke.

 

Her er det en god idé at vurdere dit eget behov, inden du køber din første. Skal du bare ryge lidt, når du er til fest og alkoholen skyller indenbords, eller skal din E smøg erstatte dit store cigaretforbrug? Alt det bør afspejle sig i modellen, du køber.

 

Besøg en butik

En god idé er at gå ned i en forhandler, der sælger E smøger. De her mennesker bruger deres dagligdag på at sætte sig ind, hvad de forskellige modeller kan, og kan derfor vejlede dig præcis i hvad du skal bruge. Det sikrer, at du ikke bruger en masse penge på noget, der sjældent kommer frem, eller at du køber noget skrammel, der irriterer dig dagligt.