15jan
By: gykkenheimadmin På: januar 15, 2022 In: Lifestyle

Sponsoreret

Det er ikke for ingenting, at vi har et skomærke med sloganet ”Skoen der ånder”, for det er bestemt ikke alle sko, hvor tæerne har lige god mulighed for at få luft. Efter en lang dag, hvor man har vandret kilometervis rundt på arbejdet eller i skoen, kan skoene give en ubehagelig overraskelse, når man tager dem af derhjemme. Der er dog ingen grund til at skille dig af med dine elskede adidas af den grund. Der er masser af løsninger til, at få den grimme lugt væk.

 

Frisk luft

Ja, det lyder banalt, men når problemet er, at skoene ikke får ilt nok, er en god løsning frisk luft. Derfor kan du opbevare dine sko udendørs, når du kommer hjem. Det giver dine sko en chance for at blive luftet godt igennem.

 

Sko deodorant

Hvis man bor i lejlighed, kan det være svært at stille sine sko udendørs, uden risiko for, at en tøjglad tyv kommer rendende. Derfor er produktet sko deodorant perfekt til byboeren med sure tæer. Deodoranten kommer som almindelig deodorant i en lille sprayflaske der gør det nemt at sprøjte ny duft ind i alle skoens hjørner.

 

Aktivt kul

Der kan i dag købes små poser med aktivt kul, der er lige til at smide ned i dine sko. Poserne lugter ikke af noget særligt, men ved at stå i dine sko, når du ikke har dem på, minimerer du dårlig lugt. Skoene suger ikke bare dårlig lugt til sig, men også fugt, og det er godt nyt, hvis du har tendens til svedende fødder.

 

Poser med aktivt kul består typisk af granulat fra brændte bambusplanter og har en levetid på mellem seks måneder og to år. Løsningen er meget miljøvenlig og derudover er den også fuld af sundhedsfremmende virkninger.