31jan
By: gykkenheimadmin På: januar 31, 2022 In: Gadgets

Sponsoreret

3D printeren ser for alvor ud til at blive en del af mange menneskers hverdag. Printeren bliver både set som en sjov gadget, men også som et særdeles vigtigt værktøj, blandt andet i medicinal- og byggeindustrien, hvor den både kan bruges til at printe knogler, nyrer, proteser og reservedele f.eks. til fly. 

 

Har du lyst til at prøve kræfter af med at printe i 3D, så får du også brug for 3d printer filament, som er den del af processen, der samtidig sørger for at dine ting kommer ud i 3D. Filament er den del af printeren, der får dine ting lavet i 3D. 

 

Hvad er 3D-print?

3D print betyder, at du helt basalt set, nu har mulighed for at printe et emne tredimensionelt, og ikke kun printe som i “gamle dage”, altså bare på et ganske almindeligt stykke papir. En 3D printer arbejder med et materiale, som kan smelte og derefter størkne. Materialet kaldes for filament, og findes i mange forskellige farvenuancer. 

 

Hvad kan en 3D printer arbejde med?

Ud over at printe med filament, kan en 3D printer også arbejde med andre materialer. Plast er det mest normale, mens gips, resin og metal, også er nogle meget almindelige materialer at printe i. Metal gælder især for luftfart, hvor der er brug for meget stærke og holdbare komponenter. 

 

Hos filament23d.dk finder du som sagt, et stort udvalg af filament, som du nemt kan bruge til dine små hobbyprojekter derhjemme. Det samme gælder en 3D printer, dele til 3D printeren og meget mere.