31jan
By: gykkenheimadmin På: januar 31, 2022 In: Mode

Sponsoreret

Nøglen til at se godt ud, er mere end blot noget lækkert tøj og flotte sko. For én af de ting som virkelig kan være med til at fuldende dit look, er et ur. Men et ur er ikke blot et ur, som du skal have rundt om dit håndled, for uret fortæller også meget om din personlige stil. 

 

Er du på udkig efter et nyt ur, og må det gerne være et ur, som du kan bruge til andet end at finde frem til hvad klokken er, så kan du med stor fordel vælge et chronograph ur

 

Hvad er et chronograph ur?

Et chronograph ur, er et ur der, kort fortalt, er i stand til at måle tid fra start til slut, altså tidsintervaller. Kronograf-ure er fremstillet med to forskellige systemer, et der viser tiden og et andet der måler et tidsinterval. 

 

Sådan ved du om uret passer til din hånd

Ud over at finde et ur i et fedt design, er en vigtig ting også at uret skal passer til dit håndled. Er uret for stort, vil det enten falde af, eller blive beskadiget, når du bærer det. Når du skal finde ud af hvor stort dit håndled er, bliver du nødt til at finde andre ting end en stiv tommestok eller en lineal, til at måle med. Du skal i stedet bruge noget der er mere fleksibelt f.eks. et snor. 

 

Når du har målt diameteren rundt om dit håndled, skal du tilføje ¼ tommer til målet, for at give ekstra plads, og for at uret ikke kommer til at sidde alt for stramt.