04feb
By: gykkenheimadmin På: februar 4, 2022 In: Lifestyle

Sponsoreret

Forestil dig en hel dag i haven, helt uden larm fra den motorvej du bor lige op af. Alt dette kan et støjhegn nemt hjælpe dig med, og hos pilebyg.dk er der god mulighed for at bestille et, helt efter dine egne ønsker og behov. 

 

Virkningen af et støjhegn afhænger både af materialet, men i høj grad også af, hvor højt hegnet er. Ifølge hegnsloven i bebyggede områder, må du maksimalt bygge et 2 meter højt hegn, i skel til din nabo. 

 

Støjhegn til din egen have

Støj er efterhånden et stigende problem, da vi flere steder i byerne bygger flere og flere veje. Det betyder også at trafiktætheden stiger drastisk, og det resulterer i at larmen fra biler, busser og lastbiler, fylder mere og mere i hverdagen for mange mennesker. 

 

For meget støj kan give alvorlige stress- og koncentrationsbesvær, og i værste tilfælde forkorte livet, hvis man i lang tid bor under store støjbelastede forhold. Heldigvis er der mulighed for at begrænse støjen en smule, nemlig ved at bruge et af de mange støjhegn, som du blandt andet kan finde hos pilebyg.dk. 

 

Inddrag din nabo i processen

Man skal holde sig gode venner med naboen, det er i mange tilfælde en god ide, og hvis der er noget der kan føre til genstridigheder naboer imellem, så er det når det gælder afstanden og skellet mellem de to haver. Overvejer du at bygge et støjhegn rundt om din have, så er det derfor en rigtig god ide, at inddrage din nabo, inden du sætter det hele i gang.