04feb
By: gykkenheimadmin På: februar 4, 2022 In: Gadgets

Sponsoreret

Et pillefyr og træpiller kan give dig store besparelser på varmeregningen, til gengæld kræver et pillefyr en del plads og en del arbejde, som er værd at have med i dine overvejelser, hvis du overvejer at investere i et. 

 

Hvad er et pillefyr? 

Et pillefyr fungerer i princippet, på samme måde som et olie- eller gasfyr. Et pillefyr skal bruge træpiller, som er fremstillet af sammenpressede træspåner og savsmuld. 

 

Det bør du overveje inden du køber et pillefyr

Hvis du overvejer at installere et pillefyr, så er det vigtigt at vide at det kræver en del arbejde, inden du kan nyde godt af varmen fra fyret. Du skal med jævne mellemrum, sørge for at det træpillemagasin der er inde i ovnen, skal fyldes op, ligesom det også er nødvendigt at rense fyret for aske og slagger. 

 

Inden du investerer i et nyt pillefyr, bør du stille dig selv en række gode spørgsmål, før du køber: 

 

  • Skal det nye pillefyr kunne opvarme hele huset?
  • Skal du fyre automatisk eller manuelt?
  • Sørg for at undersøge, hvor ofte der skal fyldes træpiller på.
  • Hvor meget må pillefyret larme, skal det f.eks. stå ved siden af din stue eller soveværelse?

 

Hvilke træpiller skal du vælge?

Hos pillemand.dk finder du et stort udvalg af træpiller i høj kvalitet. Træpillerne er fremstillet i Sverige, hvilket giver de absolut bedste træpiller på verdensplan. Alle pillerne bliver altid kontrolleret og analyseret af Teknologisk Institut, og lever derfor altid op til de højeste produktions certificeringer.