02mar
By: gykkenheimadmin På: marts 2, 2022 In: Lifestyle

Sponsoreret

Din krop har brug for vitaminer, det gælder uanset hvor gammel du er. Allerede fra nyfødt er vitaminer vigtige, og særligt D-vitamin er vigtigt, for at baby vokser som han eller hun skal.  Vitaminer er vigtige for at kroppen kan fungere som den skal, og til det er Puori vitaminer et udmærket valg. 

 

Puori er et nyt dansk mærke, som så dagens lys for første gang for 10 år siden. Produkterne er lavet af 100% naturlige råvarer, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om, hvad det er du putter i munden, når du tager dine vitaminer. 

Hvad er vitaminer? 

Kroppen er ikke i stand til at danne vitaminer selv, så de vitaminer vi har brug for, skal vi indtage, enten gennem den mad vi spiser, eller også igennem forskellige kosttilskud. Det kan være tilskud i form af D-vitamin, B6, zink eller magnesium. 

Kan jeg få for mange vitaminer? 

Overvejer du at supplere din daglige kost med forskellige vitaminer, kan du måske også være nervøs for at få for mange. For mange vitaminer er ikke sundt for kroppen, og kosttilskud i for store mængder, kan desværre ende med at forgifte din krop. En forgiftning på grund af for mange vitaminer, kan resultere i forstoppelse eller stærke mavesmerter, og på længere sigt også give kroniske skader på lever og nyre. Det kan endda også øge risikoen for at udvikle kræft. Sørg derfor altid for at følge de instruktioner, der er på pakningen, så du undgår at overdosere ved at få for mange vitaminer.