04mar
By: gykkenheimadmin På: marts 4, 2022 In: Lifestyle

Sponsoreret

At fælde et træ, kløve det og bagefter stable det, er et stort arbejde, som mange holder meget af. Måske fordi brændet har et praktisk formål, og i mange tilfælde endda for hele familien. Overvejer du at investere i en af de mange forskellige brændekløvere, som du finder hos emamotor.dk, så skal du læse med lige her. 

Sådan gør du

Når du har fældet et træ, er det vigtigt at du har et sted, hvor det kan tørre. Frisk træ har en høj fugtighed, ofte på 50% eller mere, hvorfor det er nødvendigt at tørre det, inden du smider det i brændeovnen. Heldigvis er brænde hurtigt i stand til at tørre, vel og mærke hvis du stabler det korrekt. For stabler du det ikke på den rigtige måde, vil det i stedet tage uendelig lang tid. 

 

Det smarte ved en god brændekløver er, at du slipper for at belaste kroppen, på samme måde som hvis du bruger en økse. Det gælder især, hvis der er tale om en stor mængde træ, for her kan øksen belaste mere end den gør gavn, vel og mærket hvis det er det eneste værktøj du bruger. 

 

En brændekløver hjælper dig med at kløve træet helt præcist. Hvilket også hjælper, når du senere skal i gang med at stable brændet, så det kan nå at tørre godt op, inden brug. 

 

Mangler du en brændekløver, og gerne en der er i stand til at kløve en masse store stykker træ. Så klik ind på emamotor.dk allerede i dag, og se det store udvalg.