17mar
By: gykkenheimadmin På: marts 17, 2022 In: Sports

Sponsoreret

Vil du gerne lære at skate, så handler det i bund og grund bare om at komme i gang. At skate er for alle, store som små. Skateboarding har gennem de seneste år fået et stort comeback, hvor sporten førhen især, var kendt fra 80érne.

 

Når du skal lære at stå på et skateboard, er det første og vigtigste selvfølgelig boardet. Men det er ikke det eneste der er vigtigt, for ligesom med mange andre sportsgrene, handler det at stå på et skateboard, også om at have det bedste og mest nødvendige udstyr.

 

Det første du skal have styr på er, selvfølgelig skateboardet, men dertil kommer også kuglelejer/bearings, sko og griptape. Nu kan det godt være at du tænker at skoene måske ikke kommer i første række, men rent faktisk betyder skoene en del, når du skal stå på dit board. Skatersko er nemlig, som sko til mange andre sportsgrene, speciel designet, så du kan få et godt fodgreb, når du skal stå på dit board.

 

Det samme gælder griptapen, for denne tape er nemlig med til at sikre dig at få et solidt greb om boardet, når der skal laves tricks, og så er det samtidig med til at forhindre dine sko i at glide, når du skater.

 

Med andre ord er griptape, ikke den del af dit udstyr, du bør krybe udenom, og hos thebossshop.dk, finder du en masse forskellige slags. Klik ind på thebossshop.dk, og find lige netop den griptape der passer bedst til dit behov, så er du snart godt kørende på dit nye board.